Ja vēlaties ātri un vienkārši pagatavot gardu uzkodu, salāti “Rivjēra” ar tunci ir lieliska izvēle. Tie apvieno sulīgu tunci, svaigus dārzeņus un izteiksmīgu garšu kombināciju, kas būs lieliski piemērota gan ikdienas maltītei, gan svētku galdam.
Konservētais tuncis piedāvā izteiktu, bet ne pārāk dominējošu zivju garšu, kas labi sader ar daudziem citiem produktiem. Tas ir sulīgs un maigs, kas piešķir salātiem patīkamu tekstūru.
Turklāt lieliski papildina svaigu dārzeņu kraukšķīgumu, piemēram, gurķu, paprikas vai salātlapu vieglumu. Var kombinēt ar skābeniem elementiem, piemēram, citronu sulu vai marinētiem gurķiem, radot atsvaidzinošu garšu. Tomēr mūsu variācija noteikti jums patiks visvairāk!
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Salātu pagatavošana
Nomazgājiet visus dārzeņus. Sagrieziet tomātu un gurķi kubiņos vai šķēlītēs. Papriku sagrieziet plānās strēmelītēs. Sīpolu sagrieziet ļoti smalkos pusgredzenos. Nosusiniet tunci no liekās eļļas vai šķidruma. Ar dakšiņu viegli sadaliet tunci mazos gabaliņos. Lielā bļodā kārtojiet salātu lapas. Pievienojiet tomātu, gurķi, papriku un sīpolu. Pievienojiet tunci un olīvas. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Un tagad galvenā salātu sastāvdaļa un solis, kas visu izšķir – vai salāti būs lieliski vai nē!
Šķir otru lapu, lai uzzinātu nākamo soli